Vural Vural
11 Ekim 1981, Pazar günü, Kumsal - Lefkoşa'da doğdum.
İlk - Orta - Lise eğtimimi Lefkoşada aldım ve 1997 yılında Lefkoşa - 20 Temmuz Fen Lisesi'nden mezun oldum.
Halen Yakındoğu Üniversitesi - Makine Mühendisliği Bölümü'nde lisans eğtimi almaktayım. 4. Sınıftayım.
Ortaköy-Lefkoşa'da bulunan kendi evimizde ailemle yaşamaktayım.
Aile şirketimiz olan Vural Metal Sanayii LTD. 'de ve kendi şirketim olan Vural Engineering CO. LTD. 'de çalışmaktayım.
Elektirikli ve Güneş Enerjisi ile çalışan Su Isıtıcıları, Termosifonlar, Galavaniz Saçtan ve PoliEthylenden mamül Su Depoları, Kat Kalorifer Kazanları, Hidrofor sistemlerinin KKTC'de üretiminin ve pazarlamasının yanında, Merkezi Isıtma ve İklimlendirme Sistemleri kurulumu, Su Motorları ve Paket Hidrofor Sistemleri pazarlanması, High-Wall ve Column Type Spilt Klima Sistemleri pazarlaması yapmaktayız.
Boş zamanlarımda arkadaşlarımla vakit geçirmeyi, Clubbing'i, ava gitmeyi, ülkemizde yeni yerler keşfetmeyi, otomobil sporlarını izlemeyi, bilgisayar oyunları oynamayı (herhangi bir çeşit otomobil yarışı ama özellikle Need For Speed, Action/Adventure veya PES), seyahat etmeyi seviyorum.
Havacılığa karşı olan ilgimden dolayı, ilk fırsatta paraşüt, yamaç paraşütü ve amatör pilotluk eğitimi almak istiyorum.
Çocukluk yıllarımda müziğe olan ilgimden dolayı uzun bir zaman Piyano eğitimi aldım. Üniversite zamanında ara verdiğim bu çalışmalara, şu anda (herkesin kafasını şişirerek

) yeniden devam etmekteyim.
Rotary Kulüpleriyle tanışmam çok küçük yaşlardan itibaren başladı.
Şubat '06 da kaybettiğimiz, Rotaryen olan babam Ali Ertan Vural ile birlikte birçok kez Lefkoşa Sarayönü Rotary Kulübünün toplantılarına misafir olarak katıldım.
2002 yılında Seyhan Rotary Kulübü'nün düzenlediği RYLA (Rotary Young Leader Awards) seminerine katılmamla Rotaract ile tanışmış oldum. Çok güzel geçen seminerde birçok değerli insan bizlere sunumlar yaptı. Rotary, Rotaract, Liderlik, Görgü Kuralları, Vücut Dili vb. konuları kapsayan bu sunumlarda, Sn. Erdal İnönü, Gourmet Sn. Tuğrul Şavkay, Sn. İpek Ongun gibi konuşmacılar unutamadığım isimler arasındadır.
2005 yılında Lefkoşa Sarayönü Rotaract Kulübü'nün kuruluş çalışmalarında, orada tanışdığım ve halen kulübümüzün üyesi olan birçok arkadaşımla birlikte Rotaract hayatına adım attım.
2006 yılında Uluslararası Rotary'den Charter Belgesini aldığımız Kulübümüzde, 2006-07 döneminde Başkan Yardımcılığı ve 2007-08 döneminde Başkanlık görevini yürüttüm.
Lefkoşa Sarayönü Rotaract Kulübü 2008-09 Dönem Başkanlığı görevi için, Lefkoşa Sarayönü Rotaract Kulübü Genel Kurulu ve Yönetim Kurulu tekrardan beni uygun görmüş ve 1 Temmuz 2008 tarihinden itibaren bu göreve getirilmiş bulunuyorum.